The Pixie






Om
jag hade sisådär ettusenfemhundrakronor över. Som att jag vann på lotto eller liknande. Så vet jag EXAKT i vilket hål jag skulle stoppa dem. Precis. Man kan aldrig ha för många skor va? Bara för liten garderob. MMmm. Dessa underbaringar från Jeffrey Campbell heter Pixie och finns i svart skinn och som ovan, svart mocka. Jag tror jag skulle satsat på skinn. Mer tåligt. Typ. Vi bor i regniga sverige, hallå. Så fick det bli. OM, ja, OM.




Biker






Jo, jag äääääälskar silver. Helst hur mycket som helst. Sån är jag. Tjohooo!




US and A






Nytt i garderoben! När jag såg denna baby visste jag att den var min. Den är egentligen en kill-tisha men, who cares? Fanns bara en kvar, och var dessutom på rea! Wiiihhhhoooo. Så jag knep den för 199:-, från Levis. Yum.




Black beauty








Vackert. Helt enkelt. Svart är så underskattat ibland. I love it though.




Be mine






Gärna, ja tack! Kom till mamma. :) Lite lagom slapp sådär, precis som jag känner mig denna söndag. Från modekungen. Perfa till ett par slitna jeansshorts och vita konverse. Det tänker jag mig. Jaoo. Later.




Jack




Oversizad skjorta, Vintage. Cykelbyxor, GT. Boots, Skopunkten. Armband, Mammas.


Detta blev dagens outfit. Jag är nöjd med hur jag fick till den där skjortan tillslut. Köpte den second hand, å JA den är "THE REAL DEAL" från 80-talet då det begav sig. MUMS. Blev ju perfekt med mina nya cykelbyxor från Gina. Velat ha ett par sedan sen sommar förra året, men det har ju inte direkt funnits i butik. Klippte till ett par, men de rullar ju bara upp sig. Nu är jag nöjd iaf.




Black and grey it is






Jaaaa. Jag skaffade tillslut en jag med. Ville kanske ha en i bått åxå, men den vad såklart slut, lixom alla andra färger. Denna lilla svarta hade precis kommit in igen. Yeey! Happy me happy me. ♥

 


In your face!






Oj oj oj, vilken dag. Helt ok, men va lååååååååååång den var! Trodde aldrig att den skulle ta slut, men min energi gjorde det ganska snabbt. Tyvärr. Nu e jag helt död. Å ska jobba imån igen, OCH på söndag. Jisses, ge mig STYRKA! Jahaa.....Heidi my love, älskar verkligen den här bilden! Stora smycken i SILVER, och så luggen såklart. Det var faktiskt denna bilden som gjorde att jag tillslut gjorde slag i saken och klippte lugg. (Vi pratar typ 2005) Trots att en (puckad) frisör, som tydligen ska vara en utav landets bästa, sa att jag "aaaldrig skulle passa i lugg, eftersom mina virvlar skulle ställa till det" Pffsss....det gjorde jag visst det, och fick alltid mycket beröm för den. Mina virvar var jobbiga, men det blev bättre med tiden. Så stå på dig om du verkligen vill genomföra ngt. Ingen kan bestämma vad du kan och inte kan!!




En dagens




Tröja, Brothers. Skärp, Gina. Läderleggings, Lindex. Ringar, Glitter o Cocoo.

Idag bär jag detta. Sååå skönt väder, tror det blir en promenix till frissan nu. Ska bli gött. Later lovers!




Sexy






Gillart. Mycket. You are truly natürlich sexy. haha. Det militärgröna, och smyckena till det är så klockrent va. Ska nog ha ngt liknande på mig imån tror jag. INSPO: Yes. Nu natten. Ciao!




Today you inspire me




Carmen Kass
, din kavaj är sick! Och även om jag mest är en silver-tjej, så rockar dina guldsmycken fett!
Very very busy idag, hinner nog med ett litet inlägg senare ikväll dock. Later!




Jump 4 my love




winknyc.com & elenorederuuk.com


Tycker mer och mer om dehär långa jumpsuitsen åxå faktiskt. Gärna en sån svart. ÄLSKA volangerna i ryggen!! Såå fab. Det skulle sitta fint. Har nog 2 st med med korta ben, men om jag inte minns fel så har jag en med liiite längre ben åxå. Knappt använd. Ska nog ta en sväng upp på vinden å rota fram den. Så får vi se om den sitter som den ska. Hahha. Man vet ju aldrig vad vintern har gjort för "skada" för ens man plockar fram sommarkläderna igen. Gulp. Plz have mercy!




Golden light






Love the pic. Härliga färger, etnomönster ftw! Å man får värsta sommarvibben juuuh. Å speciellt halsbandet! Sååååå läckert!!




Chunky ones






Har slängt ihop ett kollage av feta, chunky, stora, maffiga halsband som jag AVGUDAR just nu. En inspiration till mig själv och till er. Jag bara älskart! Hänger fortfarande bara typ ett sådant halsband här hos mig nu, men det skall det bli ändring på! Nu: jobb. Later.




Kickstart my heart






Stripes, på helt rätt sätt. Min favvo i Mötley Crue, Nikki Sixx vet hur man ska klä sig. Haha. Alltid lite over the top. Men vafan, han äger ju i allt han gör. Denna bild är dock från 80-talet, så man kan ju säga att detta är ett bevis på att allt går igen. Som ett kretslopp. Därför skall man aldrig slänga kläder. Mamma: varför är du så bra på att rensa!? GrrRRrrr.




Bare




Shorts, väska, halsband, armband - HM. Linnet - Netaporter. Stövlar - Have2have. Läppstift "Bare" - Makeup store.

Såhär vill jag MER än gärna springa runt i sommar. Lite slappt men ändå lite uppklätt med den toppen till. I LIKE. Funkar lixom både på grillkvällar, festivaler som på på stan. MUMMMA!




Thoughts






........Fortfarande förkykld.........varför släpper det inte!!??? GrrrRRRr.




Bu hu






Sådär nöjd me att sitta hemma en fredag bara för att man e förkyld. Men men. Such is life, jag e iaf inte bakis imån. Sådeså!




White noise






Awsome outfit! Kanske lite kallt att ha på kroppen idag. I sverige. Kallt usch-väder idag e det åxå. Bläää, å jag e fortfarande förkyld å dann. Jaja, dag för dag bara. Imån e jag frisk. Det har jag bestämt. Ha en bra fredag nu!


PUSS




See through




Tunnstickad tröja - HM. Shorts - Avklippta jeans från GT. Strumpisar - Lindex. Halsband - Lindex. Ringar - Cocoo, Glitter & HM.


Jobbelijobbjobbjobb. Tar tillfället i akt att blogga lite på min lunch. Thank god it´s FRIDAY!

 


Winds n´ Waves






Gaah, va snyggt. Detta blir dagens inspiration gott folk. Mer updates kommer senare under dagen. Kyss.




Antique




Ljusbeige blus - Vintage. Tubklänning - Monki. Bälte - Vintage. Strumpisar - Lindex. Skor - Tradera.


Bjuder på en typ "dagens". Ja, jag provar kläder här hemma för att nåt får man väl sysselsätta sig medan man är sjuk. Hehhe. Älskar mitt relativt nya skärp som jag fyndat secondhand!




The jean shorts






Just nu raggar jag runt på nätet i brist på annat. Jag är sjuk. Buhuu. Å ngt som jag är ivrig på till sommaren är ett par sådär perfekta jeansshorts. Jag har några här hemma, men inga som är 100. Vill att de ska vara lite boyfriend-jeans-shortsiga typ. Som här på Gisele Bundchen. Ja det vill jag. Nu ska jag återgå till Beverly Hills och att snörvla å hosta. Apropå Beverly Hills, DÄR snackar vi sköna boyfriendjeans. Haha, kanske lite too much, men 90-talet gör ju lite comeback på vissa håll inom modet nu. Se bara på de boxformade topparna. I Like. Ciao.




Do a Tyra






Hahah. Var bara tvungen att ta en bild på Tyra. På TVn. Hennes outfit va tamigtusan fierce! Hennes fejs var dock lite mindre.....fierce. Haha. "Learn to smile with your eyes", jodu....borde kanske lära av dig själv ibland Tyra?? Moahahaaa.




Lace it up






Har glömt att visa min nya BH som jag lyckades knipa för några veckor sen. Precis en sån jag letat efter. Svart. Spets. Bred. Tog den sista på Lindex, och den var to.m. på rea! De ni! :) Tror jag la bara 70-80:- SMACK. Kommer att bli perfa till mina slappa linnen och skjortor.




Kneehigh






Jag har fortfarande cravings efter ett par knähöga stövlar. Trots vårens intåg. Gärna med snörning. Gärna EXAKT sådana som Lindsey här har på sig! Om jag tolkat modeveckan rätt, så lär snörning va hett även i höst, så jag ska kolla vidare.




Always hot Becks






Man må säga vad man vill om little mrs Becks, men för det mesta I LIKE A LOT! Hon tar vågade steg i modets namn, och tar verkligen ut svängarna. Men det är ju det som åxå är så inspirerande. Jag tycker att hon e cool. Här har hon verkligen gjort en 10-poängare! Hudfärgad tubtopp - MJauU lixom! Och markerade axlar håller fortfarande tycker jag. Rött läppstift är också hett hett hett. Japp, de var dagens inspo det. Enjoy!




Turquoise fever






Tänk solbrun hy, jeansshorts och ett slappt vitt linne. OCH ett smycke med turkoser i!!? Jag har ju redan en ring som är grym, men skulle gärna plocka på mig lite fler smycken i denna gudomliga färg! Gärna ett halsband, men ett utav armbanden ovan går åxå fint. Dock är de handgjorda utav en känd silversmed, och går därför på en REJÄL hacka. Närmare bestämt ca 11 000:-. GULP. Så, näää....kanske inte just dessa sköningar då. ;)

Jag åker nog hellre till Thailand eller nåt för den summan.
Men grymma var de!




The jumpsuit addict






Härliga solen tittade ju fram idag, och då börjar mina tankar vandra kring saker som är lite mer lättburna. Vad ska jag bära i sommar?? Jag är ju hemskt förtjust i tanken på en lätt oversize jumpsuit, precis som någon utav dessa underbara här ovanför. Gärna i svart, peachy eller nude. Att matcha med ett par chunky träklackar hade suttit finfint nu i sommar. Man får hoppas att butikerna får in ngt liknande snart.


PUSS




Nude x 2







Dennahära
Kim vet ta mig tusan hur man skall sminka sig. Precis i min smak med perfekt sotade ögon, lite lätt solbrun och med bleka nude-läppar. Och för övrigt: WOW för bustiern, den hade man ju lätt velat ha i sin garderob. Hudfärgat är hett, men tyvärr inte helt lätt att finna. Man jag ska LETA LETA LETA!



 


Lean on my shoulder






Looking FAB. Axelvaddar for the win, och skorna har jag dött över fleragångeromlixom.




Iron bullets




Kolla

va jag fick idag då! Muuums, vilken läckerbit. Har ju snokat runt efter ett lite kortare halsband med mer volym i, å så får man ett i present. Bara sådär. Ibland är allt bara för bra för att vara sant. Och får man det utan att man ens nämnt något själv, så känns det nästan ännu bättre, visst gör det? I LOVE.








+ + +




Bjuder mina damer på en halv dagens idag. Den andra halvan ville inte ställa upp på bild. hehe. Nu tar jag ett glas vitt med en vän. Sjuuukt underskattat.


Skjorta, Vintage, Linne, GT, Solisar, Lindex. Korset, Vintage. Armband, Ellos bl.a.






Black beauty






Jag har syndat. Igen. Jag har en sjukdom. Sko-o-holic heter den, och det är svårt att bli helt frisk ifrån ett sådant beroende har jag märkt. De var ju sååååå fina, och jag är såååå svag. Ack hjälp mig. :)






Put a ring on it






Hola! Satt å lallade på jobbet å tog ett kort på min nya "egenuppfunna" ring. Mycket stolt. Jo, jag tog alltså denna dekoration från Avril Lavignes parfym "Black star" och satte på mitt finger. Å VIPS! Så blev det en ring. Jaao, det kan va så att det var TÄNKT så från början, men vad vet jag? Den satt iaf runt flaskhalsen på parfymen som dekor och gjorde ingen nytta i lådan lixom. En kul grej tyckte jag. Å så mitt nya militärgröna lack från Depend åxå, såhär såg det ut  på naglarna. I like as well.


PUSS




Peachy feather






Dessa små söta saker har jag länge klämt och kännt på inne på Gina i snart en månad nu. Om inte mer. Å nu tyckte jag att de skulle få följa med mig hem. Våren lockade med sitt ljus, och jag tyckte att denna pudriga persikodröm skulle passa perfekt till alla ljusa plagg som kommer fram ur garderoben snart. Men bara SNART, inte just nu. För NU ska jag passa på att använda alla svarta leggings med skinndetaljer, stickade tröjor, grova boots och underbara pälsen liiiite till. Visst längtar man efter ljusare tider, jag älskar vår och sommar. Men handen på hjärtat så tycker nog snäppet mer om höst- och vintermodet. I´m a black person, at heart.




Striped






Svartvitrandigt. På LÄNGDEN. Jaoo, det är min melodi just nu. Jag blir helt lyrisk när jag springer på ngt nånt här. Det slog mig nu att jag ju har en långrandig tubtopp typ. Någonstans. Men vart?? Ska bli kul å se om jag hittar det här i det fullständiga kaoset som ständigt råder i mina garderober. Jag återkommer i ärendet om jag finner den.


Wish me luck typ.




I dare you






Den här tjejen vågar, och vinner. Tar hem hela skiten såattsäga. I LOVE den vita transparanta saken, och smyckena som är så balla, trots att man inte riktigt fattar vad det är för något. Men hon äger helt klart. Kanske ska man springa å köpa de där strumpbyxorna som ser ut som strumpebandshållare - men inte är det? Jaaa ni fattar.....ni har sett dem på Lindex. Om man nu, som jag, inte riiiiktigt vågar köra den äkta varan som Taylor här. Är jag feg? VÅGAR NI?

Jag sover på saken helt klart.




+ + +






Å såhär på kvällskvisten slänger jag in en dagens åzzzå. Iförd dessa paltor gjorde jag alltså staden idag.
Enkelt, bekvämt och lite djuriskt....
Solisar, Lindex. Tisha, Vintage. Halsband, Vintage, Ringar, Glitter, HM å Cocoo. Leggings, GT. Boots, Skopunkten.




Greyish






Fullträff på secondhandaffären idag!! Men oj va jag fick brottas med tanterna för att få denna stickade skönhet. Haha, jag skojar inte. Kul kul. Älskar den! Å så kom ju min ring från cocoo idag åxå, satt som en smäck på ringfingret. Där ska den bo läääänge nu. KÄRLEK.




On top of it all






Hatten ack hatten. En skön pryl då man inte är så tjusig i frillan, men svår att bära? Eller är det bara en vanesak tro. Jag ska försöka "lära" mig redan nu i vår tänkte jag, för som det verkar så lär det bli en riktig fluga även i höst. Då med lite större brätten. Nu satsar jag på en svart, med mindre brätte. Typ en sånhär.

Lär bli hett.




+ + +






En riktigt suddig dagens blev det. Sorry för det!
Transparant blus, Vintage. Korsörhänge, UVX. Leggings med skinnknän, Lindex. Linne med knappar, GT. Boots, Skopunkten.




Baseball






Blir mer och mer förtjust i de sk. "basebolljackorna". Ser sådär lagom coola och gosiga ut. Ska suga på den karamellen ett tag, men det lutar allt åt en investering framöver. :)
Den till vänster är från Junkyard, och den andra bilden är lånad från den här tjejen, och köpt på Bikbok.




Top five






När man har som sämst med cash, det är DÅ suget sätter in. Right!? Vill ha allt jag ser i affären just nu, så min taktik är helt enkelt att inte gå i närheten av stan. Blir mycket skogen för mig denna månaden om man säger så.....haha. Nätshoppingen däremot är på ngt sätt lättare tycker jag. Får inte samma ångest där.

Jagvillhamestjustnutop5:

1. En schysst bustier/korsett likt den på bilden.
2. Ett par svarta skinnshorts. Inte för tajta, utan lite löst sittande. Viktigt!
3. Pjucks med träcklack. Såklart!
4. Den låååånga klänningen. Lätt. Böljande. Mmmmm.
5. En sådärperfektrosakavaj-ni vet. (se nedan) 


Drömma Drömma Drömma




P!nk






Denna tjej vill jag fasiken kopiera rakt av! HJÄLP va snyggt med en pangrosa kavaj. Men lycka till att hitta en sån då....får bli att hålla koll på secondhandbutikerna tror jag. För jag SKA ha en sån. PUNKT!




Today´s cravings






Min IDOL typ. Hennes stil är galet cool juuu, och örhängena är helt underbara! Dagens cravings helt klart.

GE MIG!




 


The little great one












Efter alla stora sadel-/pås-/oversize- väskor känner jag mig nu redo för en lite mindre med mer coola detaljer på. Någon utav dessa hade jag velat se dingla från min axel i vår. Det hade suttit fiiiiint, men priset är tyvärr inte lika fiiiiiint. Men men, den som spar han har - å jag ska ju dessutom få tillbaka på skatten. hehe.

Net-a-porter




RSS 2.0